Caravan - De Kogge

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Caravan

Voertuigen
De prijs van een Keuring bedraagt € 49.00

Een onderhoudsbeurt is inclusief keuring.
De Kogge in Hem is al ruim 18 jaar de specialist in West Friesland
op het gebied van Caravan Keuring, onderhoud en reparatie
van alle merken Caravans, Vouwwagens en Aanhangwagens.
Ongelukken als gevolg van ondeugdelijkheid!
Ieder jaar weer zijn er ongelukken met een caravan (lees ook vouwwagen) dat
voorkomen had kunnen worden door het voertuig ieder jaar aan te bieden voor een keuring en/of onderhoud.
Niet voor niets zijn er grootschalige verkeerscontroles om nog erger te voorkomen.
Gelukkig komen de meester er van af met een beschadigde caravan. Het is (nog) niet verplicht om de caravan te laten keuren, maar het is zeker geen overbodige luxe om deze ieder jaar uit te laten voeren en om het jaar er een onderhoudsbeurt erbij te laten doen, hiermee kan men een hoop ellende voorkomen.
Onderhoud NA de vakantie!
Vanaf april begint bij De Kogge de drukte voor onderhoud en keuring.
Veel klanten willen vlak voor hun vakantie de caravan ‘nog even’ gekeurd hebben, en helaas is er soms geen ruimte meer om dat op kort termijn uitgevoerd te krijgen, met alle gevolgen van dien.
Bijvoorbeeld zonder inspectie op reis gaan en daarmee toch een groot risico neemt.
Maar het kan ook anders.

Wat dacht u ervan om de caravan NA de vakantie aan te bieden voor het volgende jaar, hoeft er vlak voor vertrek niet meer aan te denken, wassen, vullen en gaan. Dat kan een hoop stress schelen.
Een bijkomend voordeel is dat er alle tijd is voor eventuele reparaties.
Zowel de keuring als onderhoudsbeurt zijn een jaar geldig en het maakt niet uit of u het vlak voor de vakantie laat doen of er na. Alle merken Caravans en Aanhangwagen zijn welkom, zoals Adria, Bürstner, Caravelair, Dethleffs, Eifelland, Fendt, Hobby, Kip, T.E.C. om er maar een paar te noemen en alle anderen die niet in dit willekeurige rijtje staan.
Over de banden
Elk jaar is het verbazingwekkend hoeveel caravan- aanhangwagen bezitters zo nonchalant zijn over de staat van de banden. Alsof deze van ondergeschikt belang zijn, terwijl de banden het voertuig moeten dragen, mee moet doen met collega banden van de auto.
De juiste band voor relatief weinig gebruik en zware belasting is geen overdaad.
Het is niet voor niets dat de politie ieder jaar weer op de uitkijk staat bij de grote uittocht van caravans en vouwwagens. Goede banden zijn van levensbelang.

Stikstof in banden verminderen het brandstofverbruik en slijtage en houdt de spanning beter op peil. Bovendien worden de banden niet zo snel blootgesteld aan oververhitting die weer een klapband kan veroorzaken. De Kogge vult de banden in de meeste gevallen Gratis.

Laat daarom iedere jaar voor vertrek zeker de banden controleren op spanning, schade, ventiel en de wielbouten. Het advies is om na 6 jaar de banden te vervangen ook als ze er nog goed uitzien.
Het is mogelijk om met een caravan achter de auto 100 km per uur te mogen rijden.
De caravan moet wel aan een aantal eisen voldoen en hiervoor is een speciale keuring nodig. Deze keuring wordt door de keurmeester van De Kogge uitgevoerd. De 100 km keuring kan op locatie bij
De Kogge worden uitgevoerd.


De caravan op zijn plaats zonder moeite!
Met een caravan mover hoeft u niet meer te trekken en te duwen om de caravan op zijn plek te krijgen. Hulp van anderen is niet meer nodig.
Eenvoudig met een afstandsbediening en desnoods ook nog vanuit een luie stoel en onder het genot van een drankje, is de vakantie bij aankomst en het loskoppelen van de caravan al begonnen!
Dat is makkelijk. Want laten we eerlijk zijn, het is niet altijd eenvoudig om die caravan op zijn plaats te krijgen zonder de huidige techniek.
Speciaal voor u hebben wij 3 verschillende goede merken uitgezocht en daarbij qua prijs zeer aantrekkelijk gemaakt om aan te schaffen, zodat u de volgende vakantie met gemak uw caravan op zijn plek krijgt.

De Kogge heeft regelmatig een mover in de aanbieding.
Bijvoorbeeld de Enduro Eco Caravanmover al voor €850.00 Of de zwaardere uitvoering Enduro EM 104 voor € 1099.00 of Truma SR vanaf €1479.00

Alle prijzen zijn exclusief montage en materialen indien u wenst dat wij monteren komt er € 500.= voor montage en materialen zoals accu, accubak. Zowel de Truma als de Powrmover zijn uit te breiden tot volledig automatisch.

Klik hier: om meer te lezen over de juiste bevestiging van de breekkabel.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu