Cyclone-X Performance Enhancer - De Kogge

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Cyclone-X Performance Enhancer

Voertuigen
Cyclone-X Performance Enhancer

Ook bekend als het Cyclone-X effect. De werking van Cyclone-X uitgelegd.

Wat er precies gebeurt? De Cyclone-X is een bewezen vortex creërend product zonder bewegende, aan slijtage onderhevige delen, die op de juiste plaats in het lucht inlaatsysteem van uw motor wordt geïnstalleerd.
De speciale vorm van de Cyclone-X maakt dat de stromende lucht gaat spoelen, hierdoor spoelt de lucht de vervuiling weg van alle componenten en heeft een hoger energieniveau. Hierdoor zal de aangezogen lucht alle hindernissen gemakkelijker nemen om uiteindelijk voor een betere verbranding in de motor zorgen.
Vanaf de eerste kilometer of mijl zal het positieve effect worden ervaren. Bij gebruikte motoren zal de vervuiling na 3000 km of 100 gebruiksuren aanzienlijk zijn afgenomen en zal de motor dus beter gaan presteren.
 BG Dieselmotorreiniging
Alle motoren zijn gevoelig voor vervuiling, ook de moderne. Op den duur verslechterd de conditie van de motor en stijgt het brandstof verbruik.
Door de motor een inwendige reiniging te geven met het speciaal ontworpen product van BG producten, kunnen deze problemen worden voorkomen en zult u verrast zijn van het verschil. Lees meer
Elektrische stuurbekrachtiging

Nu heeft u zo’n mooie oude Kampeerauto of oldtimer op de kop weten te tikken,  misschien al voordelig in de wegenbelasting, maar het sturen, wat gaat dat zwaar.
Voor elk probleem is een oplossing, E.Z. Powersteering heeft deze oplossing gevonden.
Een elektrische stuurbekrachtiging die geheel verborgen onder het dashboard wordt ingebouwd. Dit kunt u uiteraard  bij De Kogge laten doen. Meer weten lees hier.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu