Kampeerauto - De Kogge

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kampeerauto

Voertuigen
De Kogge is ook trekhaak specialist is, vooral van de merken
Thule, Bosal en voor kampeerauto´s Linnepe

De kampeerauto is een kostbaar bezit, en om deze in een topconditie te houden, is het noodzakelijk om regelmatig onderhoud en reparatie uit te voeren.

De Kogge is gespecialiseerd in het keuren, onderhouden en verzorgen van allerlei reparaties van alle merken kampeerauto's tot 7000 kg totaalgewicht.

Ook het inbouwen van allerlei accessoires zoals: hulp (lucht)veersystemen, dakdragers, zonnepanelen, vloerverwarming, dakluiken, anti-diefstal beveiliging, Hydraulic Level System, geluiddempende materialen, enzovoorts, en ook het in- en verbouwen van het interieur kunt u aan ons overlaten.

Door de aanschaf van nieuwe bruggen kunnen wij de zwaardere kampeerauto's meer tot dienst zijn. Ook met APK I en dat is goed nieuws, alles onder één dak.

De Kogge  keurt kampeerauto’s tot 7000 kg, ook met dubbellucht
Hydraulisch level systeem Mercedes Benz Sprinter
MA-VE Hydraulisch leveling systeem camper

Het Hydraulisch leveling systeem is op bijna alle campers toepasbaar. Voor campers, waarbij montage van de standaard sets niet uitvoerbaar is, worden speciale adapters meegeleverd.

Het  hoogwaardige hydraulisch leveling systeem voor Campers van MA-VE is pure luxe. Het systeem is met de meegeleverde wandbediening aan te sturen, maar ook met een APP (applicatie) voor de Android smartphone of tablet. De APP maakt via Bluetooth contact met het MA-VE systeem. Meer info:
Cyclone X
Brandstofbesparing, bij lagere toerentallen direct meer koppel, lagere uitstoot, een schonere motor, minder onderhoud en verlenging levensduur van de motor. Meer info:
BG Motor Reiniging
Alle motoren zijn gevoelig voor vervuiling, ook de moderne. Op den duur verslechterd de conditie van de motor en stijgt het brandstof verbruik.
Door de motor een inwendige reiniging te geven met het speciaal ontworpen product van BG producten, kunnen deze problemen worden voorkomen en zult u verrast zijn van het verschil. Meer info:
EZ Elektrische Stuurbekrachtiging

Het sturen in een oudere kampeerauto is nu wel heel makkelijk geworden met de elektrische stuurbekrachtiging die ontwikkeld is door EZ Powersteering, Meer info:
Controleer zelf de staat van uw schokdempers

* Heeft u moeite om uw wagen in een rechte lijn te houden bij zijwind?

* Heeft uw wagen bij het remmen neiging tot duiken?

* Gaat uw wagen deinen wanneer u op een oneffen wegdek rijdt?

* Moet u bij het uitgaan van een bocht bijsturen om uw wagen terug in een rechte lijn te krijgen?

* Merkt u onregelmatige slijtage aan uw banden op? Zijn er slijtagevlekken op loopvlak?

* Voelt de ophanging van uw wagen soepeler aan dan bij eerder gebruik?


Als u op deze vragen minstens tweemaal " JA" geantwoord heeft, laat dan uw schokdempers controleren bij De Kogge.    

Nu Gratis Safety expert check van Monroe

Stabiliteit - Stoppen en Sturen

10 onderdelen op het gebied Schokdempers, Remmen en het Stuur worden nagekeken.

Voor auto’s en kampeerauto’s.

Bel of mail voor een afspraak.....Meer info:
Bij het onderhoud van uw Kampeerauto wordt ondermeer gelet op: banden en remmen, er vindt een vochtmeting plaats en zowel de gassystemen als elektriciteit worden grondig geïnspecteerd.
Dit is uiteraard een greep uit de lange lijst: lees meer bij Keurmeester.
U leest het goed, De Kogge kan zo goed als alles op het gebied van de techniek, keuren, interieur en accessoires. Maak uw wensen kenbaar en wij doen ons best. Bij Accessoires kunt u nog meer lezen wat u allemaal bij ons kunt aanschaffen, of neem de catalogus mee en bekijk in alle rust wat er allemaal te koop is, van luxe artikelen tot het meest eenvoudige of noodzakelijke. Hoewel de catalogus behoorlijk dik is kan het zijn dat hetgeen u net zoekt er niet tussen staat, mail of bel ons en 99% kans dat het geregeld kan worden. Ook informatie over Bearlock mechanische diefstal beveiliging, of hoe u met Noise Killer geluidshinder enorm kunt terug brengen, kunt u daar vinden.

De Kogge wil er voor zorgen dat u veilig en zorgeloos met veel plezier van uw vakantie geniet, inclusief heen- en terugreis.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu