Noise Killer - De Kogge

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Noise Killer

Voertuigen
Informatie Noise Killer

Noise Killer heeft verschillende toepassingen ontworpen voor de auto-industrie zoals onder andere de Noise Killer Foil Faced!
Foil Faced bestaat uit een soort zelfklevend rubber mat met daarop een foam laag. Dit dempt de resonanties in het plaatwerk van bijvoorbeeld die trillende motorkap. Dit zijn de belangrijkste trillingen, omdat geluidstrillingen beter door materialen dan door de lucht worden geleid. Deze luchttrillingen wordt weer geabsorbeerd door het foam, waardoor het geluid aanzienlijk wordt verminderd.

Toepassing: onder de motorkap of tegen het schutbord.
Noise Killer Liquid (grijs)

Deze verf is ontwikkeld om zoveel mogelijk geluid op te nemen zonder extra gewicht aan te brengen, het is een niet giftige, sneldrogende verf op waterbasis.

Het kan worden verwerkt met een kwast, roller of spuit. Het is roestwerend, waterdicht en slijtvast. Dit maakt de Liquid uitermate geschikt voor bodem- en chassisplaten.
Noise Killer Non-Adhesive

Een geluiddempende schuimmat die ook uitermate geschikt is voor bodemplaten voor een maximale dempende werking.
Noise Killer Adhesive

Een geluiddempende foammat bestaande uit 2 lagen, de eerste is een zelfklevende mat die de vibraties van het plaatwerk van de carrosserie dempt en de bovenste mat dempt het geheel.

Uitermate geschikt voor transmissietunnel, schutbord en tegen de achterste wielen.
Noise Killer Barrier mat

Een zware polymeer dempingmat met een zelfklevende achterzijde. Deze mat absorbeert de trillingen en het geluid verdwijnt, het is van een flexibel materiaal en daardoor heel geschikt om alle hoeken en gaten mee te voorzien. Onder andere toepasbaar: onder de motorkap, tegen zijpanelen, in de deuren, bij de wielkasten en onder het reservewiel.
Noise Killer Motor Deken

Heel eenvoudig is de motordeken, die direct op het kleppendeksel van het motorblok wordt gelegd. Het materiaal is prima bestand tegen de hoge temperaturen en ondervindt de motor er geen schade van.
Noise Killer Lead Sandwich

Dit is een plaat van hoge kwaliteit geluiddempend lood, geperst tussen twee dempende schuimmatten. Zeer geschikt voor luidruchtige dieselmotoren. Het wordt bevestigd op het schutbord of in het motorluik in de cabine.
Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen als u nog vragen heeft.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu